What The Bleep: Down The Rabbit Hole (NL ondertitel/subs)

March 29, 2012
By

What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole is het verdiepende vervolg op What the Bleep Do We Know!?. Een film over spraakmakende fysica, biologie, bewustzijn, mystiek, realiteit en meer. De film bevat nieuwe wetenschappelijke informatie, beeldmateriaal en interviews met wetenschappers die niet in What the Bleep Do We Know!? voorkwamen, oa Dean Radin, Ph.D. en Dr. Masaru Emoto (de Boodschap van Water) en interviews met Lynne McTaggart (het Veld). De film doet verslag van belangrijke nieuwe wetenschappelijk inzichten die een steeds hechtere verwevenheid aantonen tussen kwantummechanica, neurobiologie, het menselijke bewustzijn en de alledaagse werkelijkheid. Delen van de film worden verluchtigd met animaties waarbij complexe wetenschappeijke concepten op een simpele manier worden uitgelegd. De humor, doeltreffendheid en directheid waarmee ze zijn gemaakt, dragen bij aan het unieke karakter van deze film. What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole zal zeker aan de verwachtingen voldoen van de trouwe Bleep fans en zal nieuwkomers verrassen. ******************************************************************************************** Following the release of What the BLEEP Do We Know!?, in Q&A after Q&A, conference after conference, the filmmakers were besieged by requests for more: More information, more science, more applications to their personal lives. August 1, 2006 marks the response to these requests with the release of What the BLEEP — Down the Rabbit Hole, Quantum Edition
Video Rating: 4 / 5

Bob McKenzie expects a formal announcement before the All-Star game. First Cross border Winter Classic to be hosted by the Detroit Red Wings in Detroit at The Big House: capacity: 115000 McKenzie: “it’s pretty much a done deal” Here is a simulated game of what looks to be the 2013 Winter Classic matchup. NAME A GAME YOU WANT TO SEE GAMEPLAY OFF AND I WILL UPLOAD IT! Subscribe to: youtube.com/beanman25 youtube.com/beanman25jr follow me on twitter @letsgoblues8 Steam – letsgoblues8 PSN – LetsGoBlues XBL – BobRichards91 2013 NHL Winter Classic – Detroit Red Wings vs Toronto Maple Leafs (NHL 12 XBOX 360 SIMULATION)

Tags: , , , ,