Multi Development Turkiye opens Forum Kayseri

March 22, 2012
By

The Turkish branch of Dutch project developer Multi Development opened on December 21st 2011 a major development: Forum Kayseri in central Turkey. SCN was present at the grand opening and made this video-overview with impressions of this stunning shopping mall, an interview with Dutch architect Willem Joost de Vries (T+T Design) and investor Lars Richter from German Union Invest (50% owner). Het Turkse ‘filiaal’ van ontwikkelaar Multi Development opende op 21 december 2011 een belangrijke ontwikkeling: Forum Kaisery in midden-Turkije. SCN was er bij en maakte deze reportage met veel beelden van het winkelcentrum, de opening en interviews met architect Willem Joost de Vries van T+T Design en eigenaar (voor 50% van het project) Lars Richter van Union Invest. U kunt meer over dit project lezen op de Nieuwsafdeling van onze website www.scnews.nl
Video Rating: 5 / 5

Tags: , , , , ,